tisdag 20 juli 2010

MODEBLOGGY

Hittade den här, mkt usla, bilden från kvällen på min lilla Iggy, som jag saknar till döds, myntade att jag ser ut som en cabaret. Eller var det jag som sa det, kalla mig själv cabaretslyna? Aja hon MYNTADE iaf! Riki kallar min "stil" (åh suck efterblivet uttryck) för DRESSING. Att jag liksom lägger till något mer, som dressing. Man ser inte all action going on på bilden, ska förklara. Hehehe kolla högen med kläder bakom mig på sängen? Lovar att den var en meter hög, flyttade den från sängen till stolen, fram och tillbaka, beroende på var jag skulle vara.

Photobucket

Har någon slags spännande håruppsättning, slingor kors och tvärs. Det som ser ut som en vanlig t-shirt är en sidenblus, tofufärg typ. Rosa "byshållare". Har knorvat ihop blusen och klänningen med en säkerhetsnål, mkt bra grej, använder säkerhetsnålar typ varje dag. Klänningen är glittrig, knästrumporna likaså, tror det är ljusblå strumpbyxor under också, var i vintras = 100 minusgrader. Har för mig att jag hade lila mascara också! Fan vilken genioutfit.
Vi skulle fira att Pocket kommit in på sin skola, gick på fancy bar. Iggy hade slutat tidigare så hon satte sig och vänta på närliggande kondis, klassiskt sthlmsställe, lite sunkigt, inte uppdaterat inredningen på 20 år. När jag kom dit var Pocket också där, kändes mycket festligt att mötas så, som i en 90tals film, när man inte ringde varandra tusen gånger på vägen innan man ska ses.

Inga kommentarer: