lördag 7 augusti 2010

girllife

I kväll ska jag bli packed elsa billgren style på "torr fransk cider". Råkade hälla (ja hälla) på mig för mycket parfym, hoppas ingen är allergisk.





www plesir









Men orka

Kom tillbaka till Göteborg igår kväll och möts av att min älskade älskade cykel är stulen. Jag var sjukt osugen på att åka tillbaka hit och jag saknar alla så jag spricker redan. Det går en ilning genom hela kroppen varje gång jag kommer att tänka på cykeln. Är helt mosig i huvet, vill bli packad på cider.

torsdag 5 augusti 2010

JAG BEHÖVER DIN HJÄLP

I höst ska jag jobba med ett konstprojekt som heter "Talkshow". Inför det samlar jag på bra frågor jag kan ställa till mina gäster. En bra fråga är t ex "vilken är din favorit planet" eller "vilken färg är det på dina underkläder" eller "vad drömde du i natt".
Om du har en FRÅGA du vill dela med dig av till min samling (och därmed gå till historien som en del av samtidskonsten) skriv den i kommentar fältet!


AC for dummies

Animal Collective är världens bästa band, gillar man inte dom gillar man inte musik. Här är en spellista för absolute beginners :D


onsdag 4 augusti 2010

ai ai ai, i am your butterfly

Hade en sjukt bra lördag. Först åt jag frukost med två favorit människor, sen gick jag och tatuerade mig (bilder kommer). På kvällen kom Iggy och Pocket hit, vi kollade upp vad som hände och bestämde oss för att gå på svartklubb. Därefter utlöstes en ny nivå av brudighet, de gick lös i min "garderob" (dvs garderoben, påsar, lådor, väskor). När vi kom till klubben var det till vår (min enorma) stora förtjusning dubstep istället för burlesk som vi trodde det skulle vara den kvällen. På vägen hem hitta jag ett par köksgardiner. Mami hade med sig en spännande produkt med från spanien.














the life and times

Har bättre vibb och koll på livet idag. Svarar på 1000 mail och bläddrar till november i almanackan, låter krispigt när man vänder blad. Det här gjorde jag tidigare idag.






tisdag 3 augusti 2010

bissy lajf

Åh jag är så jäla trött och sleten, har ca 100 saker på min to do list. Idag när jag började nysta i allt var det som en lång kedja av saker jag måste göra som vecklade ut sig på varje punkt. Det hjälper lite att tänka på att jag ska flytta och att det kommer se ut såhär då:




måndag 2 augusti 2010

Älska livet

Är hemma och lever livet! Återkommer på riktigt imorgon promise!