fredag 30 juli 2010

people

Typiskt bra samtal

Surfergrrl: Har gjort ett psycho-bitch verk
Jojo: Det är det jag gör varje gång jag klär på mig
Surfergrrl: Jo det är det pågående livsverket

torsdag 29 juli 2010

"Lost my mind there for a while"

Alltså, jag borde inte släppas lös inne på saronkyrkans loppis. Titta på den där blicken! Har typ minneslucka från det att jag kliver in tills jag kommer hem.






Älskar att den här toppen är såhär härligt 90tals tajt, jag behöver inte ens klippa av den. Gjorde ifrån mig ljud när jag hitta den, hehe inget ovanligt i dessa sammanhang eller några andra heller för den delen. Har vart sugen på photoprint kläder sen jag såg den här bilden och läste det här.



En syn för gudar


Det är viktigt att vara (klä sig) praktisk när man cyklar. Kul att jag blivit lika pinsamt obrydd om andras blickar som mamma och pappa.

tisdag 27 juli 2010

Handen gör





"Cat with abstract" och "Prehistoric times"

Ögat ser

























Hello Africa

Som jag berättade HÄR har jag vart nere och målat på Röda Sten. Här är resultatet, är mkt nöjd som ni ser.





måndag 26 juli 2010

Mensy

OBS, jag får inte betalt för att promota den här produkten, jag anser endast att den äger och att alla kvinnor borde veta om dess existens och fördelar!

När jag berättar om menskoppen brukar den spontana reaktionen vara "åh va äckligt". Jag kan hålla med om att ordet är ganska avtändande, men jag har aldrig känt mig så fräsch under mensen som jag gör med menskoppen. Den är gjord av silikon, är mjuk som typ en napp och innehåller inga gifter. Mensskydd gjorda av blekt bomull luktar, läcker, luddar. Du måste alltid komma ihåg att ha med dig extra skydd och fundera på var du kan slänga använda bindor och tamponger. Menskoppen har du inne under hela mensen och du kan tömma den var som helst. Menskoppen suger inte upp vätska, den samlar upp den. Det innebär att slidan inte blir uttorkad, utan håller sig fuktig å go som den ska va = inget kli i samband med mens.
Så ok, hur äckligt är det med menskoppen? 0% skulle jag säga. Du tar ut koppen, tömmer den, sköljer av den och sätter in den igen. För att rengöra den mellan menstruationerna kokar man den en liten stund, om det känns äckligt kan man ha en speciell kastrull för ändamålet. Du kan ha den inne under hela mensen, bara att tömma några gånger per dygn. Dvs kan du ha den på natten och behöver aldrig vakna med ett ryck och kolla om bindan sitter kvar på plats. Och man kan göra allt man vill, t ex bada och ligga. Eftersom koppen sitter som en barriär kommer inget vatten in och sugs inte upp som med en tampong. Och när det gäller ligga, allt är möjligt utom penetration.
Det är lite knepigt att få in och ut den i början, man lär sig och på köpet lär man känna sin kropp och får en bild av hur det ser ut där inne.
Eh ja, det är bra för miljön också.

Mer info:

http://www.mooncup.co.uk/

Läs den både på engelska och svenska, innehållet varierar något. Tycker den här sidan är bra och utförlig rent allmänt om menskoppen. Men kom ihåg att den representerar ett märke, det finns flera tillverkare av menskoppen. Läs på om flera tillverkare, sök och klicka dig runt i forum. En bra sida från Sverige är: http://menskoppen.se/

söndag 25 juli 2010

Miss you gays!

Hitta en bild från när Mamma och Marren hade fest på mitt rum, längtar hem :(

Huskur

Absolutely Bananas

Jag har skitsvårt för att följa serier. Kan inte koncentrera mig på ett långt uppdelat händelseförlopp, tappar intresset ca direkt. Måste plöja en serie på en vecka för att palla med. Absolutely Fabulous är en serie jag älskar, eller iaf de tre första säsongerna. Jag identifierar mig verkligen med Edina, speciellt när jag som idag stolpar omkring i komönstrade hoochiemama skor (vene varför jag gör de, kanske för att det är så smutsigt på golvet...). Hon har ett bra move jag burkar köra, man lyfter helt slumpmässigt på grejer på bordet och suckar och himlar med ögonen och säger med brittisk accent "hmmm, hmmm, what is all this, this, this, clutter, clutter, hmmm, hmmmm". Bra upplsag för outfits finns att hämta!



Just nu håller jag på att plöja "The Rachel Zoe Project". I die. Det är min snuskiga dröm att vara en fashion business woman. Jag brukar gå runt här hemma och prata med "mina assistenter" på bred LA amerikanska och klaga på mina gamla kläder/hylla de nya. Heheeee......... Ba---na---nas.

Stage performance

Igår plågade jag Mikey med karaoke. Sjöng två låtar som är "safe" för mig men jag fick scenfeber och lyckade göra riktigt uselt ifrån mig. Oh well *bjuder på mig själv*. Apropå scenen och att det är en regnig söndag, The Runaways, schysst film enligt mig. Älskar kläderna och frisyrerna och kattityden. Här är en bild på riktiga The Runaways, så_jävla_coola.